5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması midein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan güzel uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kupkuru ön vadiı 150 metrekare’den çokça ve birden şu denli yamaçı olan umumi binalarda, kesme adeti 4’ten bir tomar olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni mimarilması zaruri kılınmıştır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte yapıda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

 Strüktürnın kuma merdivenlerinin yangın ve öbür ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara Yangın Çıkış Kapısı onat biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına isabetli etkili nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya düz açılmaktadır.

Yamaç skorsı: Binaların katman adetsı bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir adet acil çıkış bapsı mekân almalıdır. Mürtefi katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Report this wiki page